Tid og sted
Når
- 05. feb. 2025
- 06. feb. 2025
- 07. feb. 2025
Type arrangement
Spesialitet
Arrangør
Hvor
Påmelding
Dersom det ikke er publisert datoer på kurset vil det publiseres så snart tidspunkt er avklart med kursleder, som hovedregel seks måneder før kursstart.
Om kurset
Kurset varer i tre dager og går som hovedregel årlig på våren i Trondheim.
Planlagte gjennomføringer av kurset (langtidsplan)
Maks 18 deltakere. LIS er ansvarlig for å innhente aksept for kursdeltakelse fra arbeidsgiver før påmelding.
Kurset er tilpasset kandidater som fortsatt er i den generelle delen av kirurgiutdanningen. I en kombinasjon av teoretisk undervisning og praktiske øvelser vil de vanligste laparoskopiske inngrepene i generell kirurgi bli gjennomgått mht indikasjoner, operasjonsmetoder, resultater, komplikasjoner og kvalitetssikring.
Det vil være operasjon på gris på dag to og tre.
Program
Program 5.-7. februar 2025 (PDF)
Kurskomite
Dr Per Even Storli og Dr William Lossius, St. Olavs hospital, kirurgisk klinikk.
Opptakskriterier
LIS-leger i generell kirurgi med tidligere erfaring i laparoskopisk kirurgi.
Prioritering til kursplasser skjer etter ansiennitet. Du skal oppgi ansiennitet som antall måneder med gjennomført tellende tjeneste i spesialiteten kurset er anbefalt for ved kursstart. Permisjoner og LIS1-tjeneste skal ikke telle med.
Les mer om opptak, retningslinjer for avmelding, planlegging og gjennomføring av kurs her: Informasjon til LIS om kurs
Kursgodkjenning gammel ordning
Kursgodkjenning etter regler for spesialistgodkjenning i gammel ordning
Kursavgift
NOK 5850,-
NB! Det tas forbehold om indeksregulering.
Kursavgift refunderes ikke dersom avmelding kommer senere enn 1 måned før kursstart. Kursavgift refunderes ikke dersom deltaker ikke møter eller ikke fullfører kurset. Dette gjelder uansett grunn, inkludert sykemelding.
Annen informasjon
Alle kursene i Trondheim holdes på St. Olavs hospital, MiDT (tidligere NSALK), Forsyningssenteret (nivå U2), Prinsesse Kristinas gate 5, 7030 Trondheim.
Lunsj tilbys i samtlige av sykehusets kantiner. Nærmeste kantine ligger i hjerte-lunge-senteret. Kurslokalet har airconditioning og kan derfor oppfattes som kaldt. Ta gjerne med ekstra genser/jakke!